Проверка на морски плажове Созопол-централен и Хармани установи, че на двете

...
Проверка на морски плажове Созопол-централен и Хармани установи, че на двете
Коментари Харесай

Извънредна проверка на два плажа в Созопол, няма нарушения

Проверка на морски плаж ове  " Созопол-централен " и " Хармани " откри, че на двете плаж ни линии няма нарушавания.

Внезапната ревизия от Областния шеф на Бургас Мария Нейкова бе предизвикана след сигнал за хипотетични нарушавания, свързани със свободни зони за плаж уващи, отдалеченост на чадъри и шезлонги и други Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация.

Проверени са били също съществуването на работещи душове, оборудвани лекарски кабинети и коли за спешна помощ, както и поддържането на непорочност и дезинфекциране на шезлонги и други плаж ни уреди.

Проверки за това по какъв начин се съблюдават разпоредбите за работа на морските плаж ове и тяхното запазване се извършват регулярно и досега линиите не са получавали ниска оценка за ръководство и неспазване на договорните отговорности, изясни шефът на линиите Кирил Спасов.

Този сезон те са измежду най-посещаваните и желани по Черноморието, предлагат отлични условия за отмора и притеглят от ден на ден туристи, а плаж овете в Созопол са образец за добра процедура при стопанисването на морските плаж ове у нас, добави Спасов.

И двата плаж а имат сертификата  " Син байрак ", който пък е най-утвърденият екоетикет в туризма и гаранция за спазването разпоредбите за поддръжката им.

Във връзка с обезпечаване на умерено и безвредно летуване на туристите регионалният шеф на Бургас Мария Нейкова и министърът на туризма Стела Балтова са в непрестанен разговор.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР